Ideeën voor uw interieur

Wilt u na een aantal jaar uw interieur helemaal omgooien of wilt u enkele vernieuwing toepassen? Atelier 19 zet graag enkele ideeën en tips op een rij voor uw interieur waar u over na kunt denken. Of het nou gaat om een woning of winkel, verandering van interieur kan erg ingrijpend zijn. We willen u graag op weg helpen met enkele praktische aspecten van interieur die veel verschil kunnen maken.

Gebruik van kleur
Kleur is de grootste sfeermaker van het interieur. Je kan er kamers visueel mee vergroten maar ook zorgen voor een intieme sfeer. Hoe je kleuren kan combineren en welk effect het kan hebben is een belangrijk onderdeel van het inrichten van een ruimte Binnen huis kan er gedachten worden aan het groter laten lijken van bepaalde ruimtes. Voor bijvoorbeeld winkels en restaurants is het creëren van een bepaalde sfeer en matchen met de doelgroep weer een belangrijk aspect.

Schilderwerk
Schilderen is de manier bij uitstek om je interieur op te frissen of in te richten. Het aanbrengen van bepaalde kleuren heeft veel effect op iemands gemoedstoestand en zorgt voor aangename leefruimtes. Op welke manier schilderwerk plaatsvindt zullen wij altijd met u overleggen.

Interieurstijl
Interieurstijlen helpen ons bij het creëren van een geslaagde inrichting. Atelier 19 werkt altijd samen met u om tot een passende stijl te komen. In elke stijl zitten voor en nadelen en geeft beschikbare mogelijkheden. Zeker een punt om over na te denken bij een inrichting.

Woonkamer herinrichting
De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Tips voor een praktische indeling, kleuradvies, ideeën voor nieuwe meubels zijn vanzelfsprekend bij Atelier 19. Zeker het herinrichten van een woonkamer kan zorgen voor nieuwe inspiratie voor de rest van uw interieur.

Keuken op maat
De keuken wordt steeds vaker gebruikt als ontmoetingsplaats. Een warme en sfeervolle keuken kan heel erg bijdragen aan de sfeer en inrichting van een woning. Atelier 19 gaat altijd met u het gesprek aan om uw wensen aan te horen en dit zo goed mogelijk toe te passen in uw keuken op maat.

Badkamer inrichting
Bij de inrichting van een badkamer komt heel wat kijken. Zo moet er naast de indeling ook gekeken worden naar de materiaalkeuze en sanitaire voorzieningen. Zeker een onderdeel wat niet vergeten moet in worden binnen uw interieur.

Meubels op maat
Met een inbouwkast, dressing, bureau of een ander meubel op maat kan je elke ruimte optimaal gebruiken. Meubels en zeker op maat gemaakt, kunnen veel invloed hebben op de look en feel van een ruimte.

Interieuradvies
Algemene tips om je interieur te ontwerpen, een overzicht van gratis tekenprogramma’s en veel meer interieur ideeën vind je terug bij interieuradvies.