Vacature Meubelmaker

     

Het vakteam in de werkplaats is per direct op zoek naar een fulltime meubelmaker of interieurbouwer die ons team komt versterken. Je gaat aan de slag met het creëren en ontwikkelen van droominterieuren voor particulieren en bedrijven. Dit kunnen dus ook horeca interieurs en kantoorinrichtingen zijn.

Achtergrond

Atelier 19 is dé meubelmaker en interieurbouwer van Rotterdam. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit en maatwerkoplossingen voor zowel de woon- als bedrijfssector. Atelier 19 is ontstaan door passie voor het vak, maar ook door liefde voor ambacht en de overtuigingskracht van het product. Met deze krachtige combinatie overtuigen en inspireren wij opdrachtgevers dagelijks van de kwaliteit en mogelijkheden van ambachtelijke interieurbouw.

De functie

Als interieurbouwer of meubelmaker bij Atelier 19 heb je passie voor het vak en ga je een uitdaging niet uit de weg. Je hebt een timmermansoog en gaat netjes en opgeruimd te werk.

Jij bent de ideale kandidaat als je voldoet aan de volgende eisen:

  • Minimaal 3 jaar ervaring als meubelmaker of interieurbouwer
  • Ervaren in zowel hand- als machinale productie van meubelen en objecten
  • Gewend om zowel zelfstandig als binnen een gedreven team te werken
  • In het bezit van rijbewijs B

De werkzaamheden verricht je zowel op locatie als in onze moderne werkplaats in Rotterdam.

Wij bieden:

We bieden je een voltijds dienstverband voor bepaalde tijd aan. Je ontvangt van ons een mooie functie binnen ons team in de werkplaats, een goed salaris en je kunt per direct aan de slag in onze snel groeiende en dynamische organisatie.

Solliciteren?

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, mail dan een korte motivatie en cv naar vincent@atelier19.nl of bel ons op 010-76 06 100. Voor meer informatie over de functie kun je ons ook altijd bellen of mailen. Voor meer informatie verwijzen we je naar de over ons pagina. Ons werk kun je bekijken op ons portfolio.